Interneto svetainių, parduotuvių kūrimas nuo 199
Paskelbta 2024 Rugsėjo 20, 17:12| Peržiūrų skaičius 8

Interneto svetainių, parduotuvių kūrimas nuo 199

Digital Services yra jauna dizainerių ir interneto svetainių kūrėjų komanda, kuriantys greitas bei kokybiškas interneto svetaines ir e-parduotuves.

Mūsų privalumas - žemiausia rinkos kaina.
TEIKIAMOS PASLAUGOS:

INTERNETO SVETAINIŲ KŪRIMAS

Galime sukurti unikalaus dizaino reprezentacinę interneto svetainę arba esant poreikiui pritaikyti Jūsų pasirinktą šabloną. Interneto svetainės kaina priklauso nuo puslapio funkcionalumo bei sudėtingumo.

E-PARDUOTUVĖS KŪRIMAS

Sukursime funkcionalią greitą ir modernią e-parduotuvę nuo nulio arba pagal šabloną. Į šią paslaugą įeina turinio ir prekių įkėlimas bei reikalingų sistemų integracija. E-parduotuvės kaina priklauso nuo Jūsų poreikių.

INTERNETO SVETAINĖS ADMINISTRAVIMAS IR PRIEŽIŪRA

Siūlome Jums puslapio administravimo ir priežiūros paslaugą į kurią įeina sistemos, įskiepių bei turinio atnaujinimas, paslaugų užsakymas bei pratęsimas, puslapių migracija, atsarginių kopijų darymas bei gedimų ir virusų šalinimas. Preliminariai puslapio administravimas ir priežiūra gali kainuoti nuo 50 € / mėn. Jeigu Jūsų svetainėje reikia atlikti papildomus darbus, reikia greitos reakcijos ir pasiekiamumo ne darbo metu ši kaina gali kisti. Įvertinus Jūsų poreikius galėsime pateikti išskirtinį pasiūlymą.

INTERNETO SVETAINĖS ATNAUJINIMAS

Mąstote, kad Jūsų esama interneto svetainė paseno ir atrodo konkurentų akyse visai nepatraukliai? Siūlome atnaujinti savo puslapio dizainą ir turinį. Taip pat įdiegsime patogią turinio valdymo sistemą bei pritaikysime Jūsų puslapio dizainą įvairiems (responsive) įrenginiams.

GRAFINIO DIZAINO PASLAUGOS:

FIRMINIO STILIAUS KŪRIMAS

Įsigilinę į Jūsų poreikius galime sukurti šiuolaikinius standartus atitinkantį firminį stilių Jūsų verslui. Firminio stiliaus kūrimas yra kompleksinė paslauga, skirta sukurti vieningą ir nuoseklų vizualinį įmonės identitetą. Tai padės Jūsų įmonei pasiekti išskirtinumą ir atpažįstamumą rinkoje.

LOGOTIPO KŪRIMAS

Pagal Jūsų norimą stilių mūsų dizaineriai sukurs šiuolaikišką, profesionalų bei įsimintiną prekinį ženklą, atspindintį Jūsų veiklą. Įkainis priklauso nuo darbo apimties, termino bei logotipo sudėtingumo.

WEB DIZAINAS

Atsižvelgiant į Jūsų viziją sukursime ne tik stilingą, bet ir vartotojui draugišką puslapio dizainą, kuris maloniai trauks akį tiek Jums, tiek Jūsų svetainės lankytojams.

KITOS PASLAUGOS:

GREIČIO IR “CORE WEB VITALS” OPTIMIZACIJA

Ar žinojote, kad puslapio užkrovimo greitis stipriai įtakoja jo lankomumą? Tinkamai optimizuota interneto svetainė užtikrins lankytojų nora liktį Jūsų puslapyje, ir galimai net sugrįžti dar kartą. Todėl siūlome Jūms atkreipti į tai dėmesį ir pasinaudoti mūsų teikiama paslauga. Mes optimizuojame “WordPress” puslapius ir duomenų bazes. Atlikus visus darbus Jūsų puslapio užsikrovimo laikas sumažės drastiškai!

Mes siekiame tapti patikimu skaitmeninių paslaugų teikėju visoje Lietuvoje užtikrindami, kad kiekvienas Jūsų žingsnis internete būtų sėkmingas.

https://digitalservices.lt/
Kontaktai
Miestas:
Klaipėda
Vardas:
Valentinas
El. pašto adresas:
Telefonas:
+37067889764
Skambindami pasakykite, kad skelbimą radote portale Nemokamiskelbimai.lt. Čia visada nemokamas skelbimo įvedimas.

Kiti šios kategorijos skelbimai

Ip info
10 EUR
IP-HOSTED.COM Tai nemokama paslauga, leidžianti sužinoti savo IP adresą ir jo vietą. Žinosite savo IPV4, IPV6 ir rasite kitos informacijos, pvz.
Svetainių kūrimas, seo paslaugos
Internetinių svetainių kūrimas su turinio valdymo sistema , seo optimizacija, mob. įrenginiams pritaikytas tvs. - Verslo, pramoginio,
SKUBIOS P A S K O L O S UŽ UŽSTATĄ VISOJE LT
PASKOLOS UŽ NEKILNOJAMĄ TURTĄ, AUTOMOBILĮ. SKUBIOS, RIMTOS PASKOLOS PALANKIAUSIOMIS SĄLYGOMIS BUTO, TRASPORTO, ŽEMĖS, BIURO, NAMO, KOMERCINIŲ PATATALP
SKUBIOS P A S K O L OS UŽ UŽSTATĄ NT, AUTOMOMOBILĮ
Patikimos Paskolos per 1-8valandas-per 1-2-3paras palankiausiomis sąlygomis PADEDAME: *Refinansuoti paskolas, *Įkeisti pakartotinai nekiln. turtą, *Pa
SKUBIOS P A S K O L OS UŽ UŽSTATĄ NT, AUTOMOMOBILĮ
1 EUR
PASKOLOS UŽ NEKILNOJAMĄ TURTĄ, AUTOMOBILĮ. SKUBIOS RIMTOS PASKOLOS PALANKIAUSIOMIS SĄLYGOMIS BUTO, TRASPORTO, ŽEMĖS, BIURO, NAMO, KOMERCINIŲ PATATALPŲ
P A S K O L OS UŽ UŽSTATĄ NT, AUTOMOMOBILĮ
1 EUR
PASKOLOS per 1-8valandas-per 1-2-3paras PALANK. SĄLYGOMIS VERSLUI, STATYBAI, TRANSPORTUI,ŽEMĖS ŪKIUI, GAMYBAI,BUTO-ŽEMĖS-BIURO-NAMO-PATALPŲ PIRKIMUI,R
PATIKIMOS PASKOLOS
1 EUR
PASKOLOS UŽ UŽSTATĄ PALANKIAUSIOMIS SĄLYGOMIS : VERSLUI STATYBAI TRANSPORTUI BUTUI BIURUI NAMUI ŽEMEI ŽEMĖS ŪKIUI PATALPOMS REMONTUI * PATIKIMOS PASKO
Skelbimų talpinimas internete
10 EUR
Mes pasirūpinsim, kad Jūsų siūlomas paslaugas ar parduodamos prekės būtų matomos virtualioje erdvėje ir jus rastų tikslinis klientas. Jums